Wenger hvali Kolašinca, Seo objasnio nadimak “TENK”

Izvor: goal.com

“Sjajan je osjećaj prvi put zaigrati pred navijačima Arsenala. Bio sam malo nervozan, no drago mi je da su me dobro prihvatili”, kaže Kolašinac

Arsenal je u prvoj utakmici na Emirates kupu s 5:2 pobijedio Benficu. Prvi se put navijačima topnicima priliku imao predstaviti Sead Kolašinac , koji je ovog ljeta besplatno stigao iz Schalkea.

“Sretni smo što smo pobijedili. Krenuli smo dobro, ali su nam oni zabili. No, vratili smo se i okrenuli. Mislim da nam je to dalo dodatno samopouzdanje. Međutim, primili smo glupi gol za 2:2. No, u drugo poluvremenu smo krenuli odlično od početka i zabili tri gola” rekao je Kolašinac koji je oduševljen prijemom navijača na Emiratesu.

” Sjajan je osjećaj prvi put zaigrati pred navijačima Arsenala. Bio sam malo nervozan jer je bila to moja prva utakmica na Emiratesu, no drago mi je da su me navijači dobro prihvatili.”

Kolašinac je asistirao za prvi gol i to nakon što je spasio loptu s gol linije. Tim je potezom i kupio navijače koji su ga nakon utakmice prozvali ‘tenk’

“Mislio sam da ide lopta van, no išao sam za njom, osvojio ju i vidio Thea (op.a. Walcott) u sredini. Dodao sam mu, a on je to sjajno završio.”

“Sigurno da će nam trebati vremena da se naviknemo jedni na druge, no danas smo pokazali da znamo kombinirati, posebno u napadu.”

Kolašinca je pohvalio i trener topnika Arsene Wenger .

“Bit će sve bolji i bolji. Krenuo je malo nervozno, ali iz tjedna u tjedan napreduje. Za prva dva gola idu njemu zasluge. Moćan je i jako dobar u prodorima prema naprijed.”

Povezano