UN Ljuti Krajišnici

Novi dizajn navijačkih majica, opreme i odjeće

Danas premijerno predstavljamo novi dizajn navijačke opreme, majica i odjeće Ljuti Krajišnici kroz moderniji motiv patriotizma i navijačke scene.

Nove navijačke majice

Udruženje navijača Ljuti Krajišnici u saradnji sa grafičkim studio Grafika iz Bihaća izradilo je novi set dizajna navijačkih majica, koje će biti dostupne od 01. maja 2017.god, za sledeću utakmicu reprezentacije BiH u Zenici.

Uz razne kombinacije odlučili smo se za jednostavnost koja govori sve. Pripremili smo nove majice koje ćemo ponosno nositi i na Bilinom polju! Majica posjeduje na prednjoj strani navijačka obilježja sa znakom Ljuti Krajišnici, a na stražnjoj strani natpis Ljuti Krajišnici.

Uz svu jednostavnot kroz naše majice htjeli smo istaknuti moderniji duh navijačke scene, patriotsko BiH opredeljenje i naravno obilježje navijačke skupine Ljuti Krajišnici kao simbolički znak nas iz Krajine.

Majica je dostupna je svima (članovima i onima koji to još nisu) zasad u muškoj varijanti.

Naručujete ju isključivo mailom na info@ljutikrajisnici.com ili preko naših ovlaštenih zastupnika Posebno naglasite ukoliko više od jedne majice ili osobno preuzimanje na utakmici (u suprotnom plaćate dostavu i poštarinu).

Napomena i obavijest da standardne crne članske majice sa znakom i natpisom Ljuti Krajinici ostaju kao glavni promotor udruženja i kao takve ostaju dio glavne navijačke opreme.

Novi brend majica proizvedenih u Bosni i Hercegovini, osmišljen u kreativnom grafičkom studiu Grafika iz Bihaća.

Nova linija navijačke odjeće i opreme Ljuti Krajišnici

Udruženje navijača Ljuti Krajišnici u sklopu svoje podrške reprezentacije BiH i promoviranja patriotskih osjećanja i navijača koji dolaze sa područja Bosanske Krajine, sa partnerskom firmom Hasky Sport izradilo je program sportske opreme za potrebe članova udruženja Ljuti Krajišnici.

Nova linija sportske opreme za članove je izrađena je od tekstila i obuhvata proizvodni program: majice (polo), trenerke, reklamni materijal i ostale navijačke rekvizite.

Nova sportska oprema je dostupna isključivo za članove Udruženja navijača Ljuti Krajišnici sa plaćenom članarinom.

Nova linija navijačke odjeće, opreme i majica, može se isključivo nabaviti/kupiti preko Udruženja navijača Ljuti Krajišnici.

Ostavi komentar
Povezano